Från uppehåll till innehåll

På Lizas begäran ska jag skriva ett inlägg, trots att jag inte riktigt har motivationen. Har hänt en jävla massa grejer sen senast, orkar inte räkna upp allt. Men Terminator: Salvation var en riktigt bra actionrulle, det är väl det man kan säga om den. Harrys var OK, vi träffade världens trevligaste Stockholmare (förmodligen).

Jag kan inte sitta här, har massvis att göra. Som att titta på TV! So long.

Mike Skinner

Det är konstigt. Ibland går det bara så jäkla bra att hantera problem. Problem som man varit livrädd för att konfrontera i fruktan av oönskade nyheter. Men så möter jag problemet och det visar sig att jag inte alls tar så illa upp som jag trott, trots att mina farhågor besannas. Och mitt i allt infinner sig en glädje över hur allt worked out, så att säga.

Nu ska jag kolla på Monty Python. Sedan ska jag sova i minst tio timmar.

God natt, folk!

Jkpg

Äntligen blev jönköpingsresan av! Har skjutit upp det några veckor nu men tänkte att jag får ta chansen nu när det bara är tentaplugg i vägen. Köpte lite välbehövliga saker som 3 t-shirts, två par shorts (jag hade faktiskt inga innan...) och en digitalkamera på media markt. Min gamla digitalkamera var inte mycket att ha, speciellt med tanke på att den går på AA-batterier, har dålig upplösning, en trasig batterilucka och inte går att använda i mörker. Ställer mitt hopp till denna istället.

Nu får det bli till att plugga igen. Börjar snart förstå detta med annuiteter, nuvärden och nusummor.

RSS 2.0