Rebell

För er som undrar: kalkylering är svårt. Men det kommer lösa sig, det har det gjort på alla andra tentor.

Sitter även och försöker planera hur jag ska hinna med tentan, se Sarahs student, kolla flakbilsåket, vara hemma en stund, åka tillbaka och sedan festa på kvällen. Det kommer nästan bli en repris av min egen student då jag var uppe i 23 timmar eller så. Jag kan ju berätta att ögonen blir ganska torra p.g.a. linserna, men det går att stå ut med.

Kom att tänka på min egen student nu bara för det. Vilka minnen. Om det fanns ett enda dygn jag skulle vilja uppleva igen så är det utan tvekan studenten.

Skrivande

Trots att jag gick upp sent har jag fått en del gjort idag. Först var det möte med Rookiegrupperna, en lugn tillställning med godis. När jag kom hem satte jag igång med att skriva min rapport på direkten, tog ett uppehåll på gymmet och satte mig sedan ned för att skriva klart den. Hade inte planerat att bli klar med den förrän på torsdag, så det är fullt välkommet att ha den inlämnad nu!

Idag hade jag helst legat på balkongen och solat. Men vår ombyggnation är inte riktigt klar än, så jag får väl sola i helgen istället.

Kanske var lika bra att jag inte kunde njuta av solen, trots allt.

CwF+RtB=TBM$$$

Upptäckte en smått underhållande sak.

I början av 2000-talet hade fotbollslaget Wolfsburg en manager som hette Wolfgang Wolf.

Power Pop

Har tidigare inte vart så intresserad av att skapa playlists. Gjorde min första "riktiga" playlist idag med lite hjälp av wikipedias fakta om power pop... så om ni, mot all förmodan precis som jag gillar denna genre, kan ni hitta min playlist här:

http://open.spotify.com/user/arizmendi/playlist/6QVPT1T5rGz5nPErlW3ArT

Vet tyvärr inte hur man skapar smidiga länkar.

Vår efterlängtade föreläsning vi skulle haft imorgon blev inställd för typ tredje gången, så sista caset är struket. Ledighet, woho!

ExMS

Vart en kille från Export Music Sweden hos oss idag. Under de 4 timmar föreläsningen tog fick vi en rast. En, jävla rast. Inte konstigt att vissa letade hus på blocket i stället.

Intressant story dock: Han var produktmanager på CBS music när London Calling släpptes i Sverige. Eftersom han jobbar ganska snabbt (enligt han själv) godkände han distributionen av en upplaga utan Train In Vain som sista spår. Dagarna efter stod det på Expressens förstasida: "Världens bästa rockalbum". Om man vände på uppslaget hade CBS music satt in en annons med texten "Köp inte London Calling - Train in Vain saknas. Köp den internationella utgåvan".

Tänkte att det var en liten småkul historia. Har ju inte uppdaterat så mkt så något måste jag fylla ut raderna med!

Robin Listar

Jag har inte uppdaterat på ett tag, men här kommer en sak som gjort mig arg ganska länge. Detta är det i särklass viktigaste inlägg jag någonsin gjort.

Jävligt äcklig mat:

Nr 5. Kokta grönsaker.
Finns det något bättre sätt att förstöra annars nyttiga grönsaker på än att koka dem? Det är äckligt av en uppsjö anledningar. Det är smaklöst. Det passar inte till någonting. När man biter i dem känns det som att tugga på varmt vatten. Och som om inte detta vore nog så borde de flesta vid det här laget veta att det är ganska lätt att koka ur en del av vitaminermna ur grönsakerna, som skulle funnits där ifall de ätits råa.

Tänk er bara...kokad broccoli. Kokad sparris. Kokade morötter. Bara genom att tänka på det kan jag frammana en slags kväljande känsla i halsen. Fy fan vad kokta grönsaker är äckligt. Åt helvete med dem!

Cooper

Och nu...arbetsintervju.

J.R.

Eftersom jag trots allt har min CDON-rabatt kvar tänkte jag satsa den på en beställning. Det blev de två första säsongerna v Dallas, Meningen Med Livet (Monty Python) och The Rum Diary av Hunter S Thompson. Beställde Dallas trots att Oskar var så vänlig och förstörde en del av serien för mig... spoilers ftw.

RSS 2.0