Jag vägrar skriva låttitlar som titlar, bara för att typ alla andra gör det

Det kan ses som en ny slags passion: Europeisk cupfotboll - och frysta hallon.
Vad som än håller mig borta från naturkunskap och nationella.

Valborg? Skall det firas med vattenpipa och ännu mer fotboll?
Nu är det bäst jag går. Matchen börjar. Vi ses.

Storlekar. Zaags.

Varför, jag upprepar varför, i hela helvete ska alla kläder vara så stora!?
Inte en chans att jag använder de byxorna på balen. Vad fan är det med deras storlekar egentligen, när en normal 46a skulle sitta perfekt på mig måste deras naturligtvis vara en 46a för noshörningar.
Vedervärdigt, fult, hemskt och fruktansvärt.
Jag får ta mina kostymbyxor, sydda av en skräddare som inte tror att den främsta målgruppen har horn, bor i afrika och har fåglar på ryggen.
Men. Det mesta andra stämmer, som tur är.

Jag ska göra mig gladare med lite nationellt prov i svenska B. Och Naturkunskap.


Rubriker är för pensionärer

Ängsligheten kryper, för vart han än vänder blicken finns det inte där. OK, tredje gången gillt. Soffan. Inte. Helt plötsligt är han på nedervåningen. Vad gör han där? Han har varit här! Sluta cirkulera, sluta cirkulera, cirkulera, cirkulera... men. Han hade flyttat soffan i morse. Nu var det så uppenbart: Han skulle behöva flytta på soffan - en gång till. Där låg det, så obefintligt blänkandes i den ljuslösa vrån.

Jag ska aldrig mer tappa bort mitt körkort. Aldrig!

Fussball Total

Nu får det va nog med allt annat: Fotboll!
United-Chelsea.
Det är upp till bevis för 15 rödvita miljonärer - Vi möts på andra sidan!

Släckt

Dagar är oförutsägbara, som det ska vara. Den börjar med sedvanlig engelska och saker tillhörande, springande mellan salar och allmänt crapsnack.
Tredje grillen för säsongen i år, vår stuga är verkligen personifieringen av sommar. En vacker dag kanske jag flyttar dit.
Runt halv sex-tiden blir det officiellt: jag, Simon & Oskar ska till Växjö på grill ikväll. Riktigt så blev det inte, så istället for jag till Åseda för att hämta Liza, så vi kunde utnyttja Oskars FF-villa. Två föräldrar på semester i Kina öppnar en del festmöjligheter!
Lyckades dessutom få min vattenpipa att fungera som den ska, dvs med rätt kol i rätt mängder och kallt kranvatten. Jordgubb. Mmm, den smaken går inte diska bort i första taget. Hela min garderob luktar redan mutant-bär.

På så vis kunde jag, with a little help from my friends, utnyttja en underbart varm dag med traditionellt avslappnat umgänge. Ett behov mitt bland skolstressen.
Imorgon är det Hardcore. Dags att slipa sina baldans-skills?

"Äh ta allt för fan, det växer ut"

Sitter, precis som för ungefär ett år sedan och funderar över vad jag ska göra med mitt hår. Förra våren var det lite väl långt, men det var väl då jag inte klippte mig på typ två månader. Vilket är fallet även denna gång (om lite mer än en måndad, då jag ska klippa mig). Vad ska jag göra?
Då blev det cirka 0,8 cm på sidor & nacken, med resten klippt för en mittbenafrisyr i sann Backstreet-anda. Eller som Linda sa, "sexton nyanser ljusare så är du Nick Carter". Sammanträffande att pojkbandsfrisyr är vad jag efterapade när jag först började med grejen.
Nu är jag mer inne på, jag vet inte. Pilotfrisyr? Med en blondering vore det snyggt som synden.

Ska inte tråka ut er med mina hårkontemplationer, jag ska nog satsa på att tråka ut mig själv. Ännu är inte engelskan gjord, och som om djävulens syster hade haft ett finger med i spelet ska dessutom en svenska C/internationell ekonomi-presentation genomföras på måndag.
Vill ni höra hur ett affärsmöte går till i arabvärlden?

1, 2, 3, pow (dubbelsnurr), 3, 4, 1 osv

Utan att skryta: Jag har alltid varit en gud på att dansa. Det vet alla. (harkl)
Men låt oss lägga det fint, vilken tur att Linda förmodigen har skor på balen. Och å andra sidan, vilken otur att de förmodligen har klack och att hon kommer ge igen för att jag dansar på hennes fötter. Ährm.
Jag ska öva med dammsugaren senare.
(Nej men allvarligt, jag är svinigt bra när jag koncentrerar mig)

När jag ändå håller på och inte skryter här, kan jag ju boosta mina skills vad gäller profilskisser.  Vilka jag är bra på.
Vad det är kul med dubbel-ironi!

Det går bra nu

Pengarna försvinner som dom ska, kompis det går bra nu.
200 spänn för fotografering = Thornbergs sod off. Men ska ändå ta dem. Varför inte? Just nu känns det som att 100 spänn hit eller dit gör mindre skillnad.

Projektet klart! Nice med lite framförhållning, det är j'aime på den!
Däremot ser jag mindre fram emot nationella imorgon, det har aldrig varit min kopp te att sitta still i den tidskvantiteten. Får försöka blicka framåt, till dansträningen. Tydligen är jag den enda killen med passion för elegant dansant kroppsrörelse, så sant.

CL-Semi. Vi syns.

1 ans.



Arbetet har gett resultat. Inga löv, inga kvistar på marken, inget stök inomhus.
Ge mig värme, vänner och grill - vi får en sommar!

Danskar i månens sken

Hästpojken + Livespelning = Das not compute.
Vad hände, klassen? Som det lät i veckan skulle varenda kotte befinna sig på lördagkvällens Metropol, men väl där såg man inte många.
Hur som helst, vi tackar Emelie för en väldigt trevlig förfest!
Nästa gång kanske jag inte går därifrån. ^^
Hardcore nästa!

Idag är det nog dags att börja betala av festivalbiljetten en aning, så framåt eftermiddagen åker jag ut till sommarstugan för att räfsa löv/grenar, dammsuga, skaka mattor, tvätta fönster osv.
Gärna det, jag sparar 1600 spänn!

Fotbollstorkan

Varför bara Premier League på Canal+? Eller varför jag inte har den kanalen? Nåja, man kan inte få allt. Eller?
Metropol, Hästpojken ikväll. Ta med knäckebröd och morötter!

Allas vår Emelie håller förfest, och förfestjägare är välkomna!
Vi ses där!

Grenz Shop.

Halsen säger ifrån. Te, något löst från december 2006. Har förvånansvärt nog bevarat smaken väldigt väl.
Champagne-smakande te, mycket nöje!

Ett projekt kan tydligen inte bli tillräckligt bra med min handledare. I senaste utkasten klagar hon på att jag gjort exakt som hon sagt åt mig. Men det är väl så lärare fungerar.

För övrigt tror jag att det blir sommar i år.


Vadå möte?

Har köpt en majblomma. Den är fin. Och dyr. Men Värd!

Dessutom så har jag äntligen slutat. Efter lite övervägande har jag kommit fram till att själv verkligen är bäste dräng. Mina repnings-dagar är över!
Vill man få något gjort ska det fanimej vara lite vilja med i spelet. Så i fortsättningen är det jag och mina tre gitarrer, ingen mer. Eller ja, katten kanske får vara med, men bara om han ligger tyst i hörnet och spinner.
Detta gjorde susen. Hela pappret jag tog med mig är nedklottrat. Underbart.

Måste älska cigarettdoften

Eller var det fimpvattensdoften?

Det första som händer när man kommit hem: Jag låser upp. Hundarna skäller på övervåningen. Bestämmer mig för att ta tillfället i akt och springa och gömma mig, de ska ju också ha lite roligt!
Slänger jackan på spisen och hoppar bakom en fåtölj. Taxen hittar mig. So far, so good, men vad händer när man ska dra bort jackan från spisen? Är det inte så  att mammas kopp med fimpvatten står kvar där sedan igår, vilken jag välter och resterna flyter ut över hela köket?

Så idag har jag skurat posten med Grumme-såpa. Förhoppningsvis var det sista gången.

När jag behöver en aspirin som mest

Jag tror att jag kan nämna EN kroppsdel jag inte haft ont i idag: Det där lilla benet som sitter inne örat, som lutar mot trumhinnorna och sänder ljudsignaler i skallen. Men bara det vänstra.

Detta har gjort dagen improduktiv, men till viss mån kan det även bero på att jag är så nära att bli helt färdig med projektet att jag inte ens orkar öppna Wörd-dokumentet.

En färsk biljett till Hardcore Superstar har jag i alla fall bokat. Fånigt band, men troligen en festkväll med stor potential att vara sköjjig.

Dagens goda (men lite sena) nyheter: Får festivalbiljetten betald om jag målar om sommarstugan!
Telenor-tält, ge dig själv till mig!

Evidensen

Ni som undrade. I bring you the rock-hard proof.









Han hälsar, för den delen.

Liket lever!

Det fanns ju vissa saker på Simons fest man inte hade förväntat sig att få se någon mer gång, i detta liv. Nu blir ni nyfikna, va?
Jag har bildbevis. De kommer imorgon.

Så länge kan ni gotta er åt det fina estetiska verket Emelie framställde till mitt highly desireable project.



Till alla er som inte varit på våra engelska-lektioner!
We give you the feeling.?

"But suddenly, I feel the shining sun"

Man var ju lovad bil i morse, man naturligtvis skulle mor min svänga i åsikt och ha den hela dagen. Så tack och hej, min väl tilltagna sovmorgon visade sig vara i det extremaste laget om man ville hinna med bussen.
Så istället för att åka på Jens lektion (vilken jag givetvis förmodar var fantastisk) satt jag hemma och lyssnade på Daft Punk för fylla muggar.
Det finns förmodligen ingen bättre väg till en riktigt bra morgon.

Fick dessutom en strålande idé idag! Jag har anlitat Emelie för att fota massa snügga bilder till mitt projekt, vilket kommer bli alldeles kalas. Mitt arbete kan behöva lite estetik, så att säga!

Nu planerar jag dock en avlägsning, då doften av tacofärs+salsa blivit aningen för teasing.

Nytt betygssystem införs för gymnasieskolenivå fr.o.m. 20/8.2008



Vad tror ni? Skulle inte detta göra provrättningen mycket mer intressant än i dagsläget?



Der untergang

Ja, vad är det som ska rapporteras. Resan till Tysklandet kommer bli dyr, mycket dyr. Pengarnas untergang. Men jag har jobb till sommaren. Finns ingen anledning till oro. Bara jag får det.

Dessutom fattas det fortfarande saker till balen, såsom fluga. Hur gör man med den?

Försök till att lyssna på Placebo utförts. Misslyckat. Nu ska engelskan göras klart, och kanske är till och med projektet färdigt i veckan.

HP.

Om jag skriver "högskoleprovet var jättekuk", så är det för en gångs skull inte en felskrivning av det sista ordet.
Var det någon som sa "drügt"?

På en hylla står röda och vita pärmar för A5 och A6. Hur många pärmar finns det?
1) 3/4 av de vita pärmarna utgör 5/13 av det totala antalet.
2) Det finns 5 röda pärmar i storleken A5 vilket är 1/4 av just den färgen.


Vilket svar ger tillräckligt med fakta? Kanske detta:
3.) Jag tittar på de jävla pärmarna och räknar dem!?

Ni förstår. Fett kul att åtminstone slippa sovmorgonen.

Dagens citat

Jag glömde!

Annemo: Ni måste komma nästa vecka, det är obligatorisk närvaro då.
Donald (dödsallvarligt): Men vad händer om man får en fästing på kuken?
Annemo tittar lugnt på Donald.
Annemo: Då får du komma hit så ska jag hjälpa dig få bort den.

Bitkometen

Datorn fick stå på hela natten, bara för att jag helt säkert skulle ha lite nya låtar att lägga in i morse.
Men vad står det? Jo:

<-> Howie Day - Stop all the world now
<-> 1408

Ni som vart med i leken vet vad detta betyder. Internet hade naturligtvis lagt av mitt i natten, så datorn stått på helt i onödan!

Någon annan som har detta irriterande problem så fort BC går igång?
Morr.

Att vara ostörd

Broder Daniel-medlemmen Anders Göthberg valt att ta sitt liv.
Jag har god lust att åka till Västerbron och lägga en blomma vid graven. Men då detta inte kommer bli av, säger jag helt enkelt Vila i frid, Anders. Ingen glömmer dig.

CS.

Nej, naturligtvis kunde man inte få vara klar med Naturkunskapen. "3-4" sidor, som Jens tydligen sa till Ida. Vad tänker han på? Från början skulle vi försöka hålla det till EN sida, nu är det lite mer som gäller så att säga. Håhåjaja.

Jag fick mersmak efter löpträningen igår. Detta måste testas igen.
En ny vår-tradition: CS:S. Det var inte igår det!

Varje vår?

Det här så här va, att jag har en liten tradition. Det är inget märkvärdigt, inget som jag någonsin tror kommer upprepas, men varje vår, VARJE VÅR är den där likt förbannat!
För fyra-fem år sedan var jag en ganska flitig löptränare. Som mest sprang jag 4 gånger i veckan, men ni förstår ju redan nu att det inte höll i längden. Ungefär två år varade det.
Nuförtiden springer jag en gång om året. En gång varje vår, precis när det börjat bli sådär acceptabelt varmt som det är just nu.
Så jag tar på mig joggingskorna, ger mig ut mot Hägelåkra och springer, springer, springer. Och varje gång kommer jag på varför jag slutade.
Men den traditionen är uppfylld för denna vår. Nu tar det ungefär ett år till innan det är dags igen.

Jag ska ge mig in på matten.

RSS 2.0