Västervik

Så, var på klätterväggen med Therese idag. Kan utan problem erkänna att jag sög, men så var det ju tydligen inte lätt heller. Åtminstone inte för mig, det verkar som att tjejer och barn klarar sig mycket bättre. Sedan så är tydligen inte dessa väggar gjorda för oss som lätt får ont i fingrarna.

Imorgon ska jag ta det jävligt lugnt.

Prisskräck

Klick klick: http://www.dn.se/ekonomi/lista-storsaljare-som-okar-i-pris-1.953368

Blev nästan nedstämd där!
Men sedan upptäckte jag att det bara är skitöl, fulsprit och viner jag inte känner igen som berörs av prishöjningen.

Phew. Ska bli kul att koppla av med lite fotboll ikväll. Sen ska jag tydligen åka och klättra i Västervik imorgon. Vad gör man inte för att bli av med höjdskräcken? Jag menar, i juli gick jag upp i det här tornet enbart som terapi. Och självklart för den fina utsikten då.
Domen

Jag hade väl egentligen förväntat mig mer av boken jag läser just nu (Domen, av John Grisham), men för varje sida jag läst känns den mer och mer som ett tomt kräftskal. Det är så mycket utfyllnad och onödiga kapitel, sådana som har en liten, liten pyttebetydelse för storyn men som mest är till för att boken inte ska se alltför smal ut i hyllorna och därmed berättiga ett högre pris. Det är åtminstone min teori. Men sedan skulle jag ju kunna vänta tills boken är utläst med, det kan ju trots allt hända något revolutionerande i de sista 100 sidorna. Hoppet är väl det sista som överger en.

Borde sluta läsa texten på böckernas baksida. Åtminstone med sån här litteratur, där det verkar vara en sport att se hur mycket man kan avslöja om storyn och fortfarande sälja exemplar.

Firman, Dödscellen och Partners var väldigt bra. Domarens Brev var väl egentligen inte en dålig bok, men ack så ointressant och med en ganska trist upplösning.

Hoppas det slutar bättre för Domen. För efter den är jag tamigfaen klar med Grisham och hans juridiska thrillers.

Jag började ju trots allt läsa den här enbart för att den utspelar sig i Tennessee, där jag kanske ska fortsätta plugga 2011.

Rabatter & shit

Dressmann har för tillfället ett erbjudande om att köpa valfri butiksvara för 50% av priset, förutsatt att man skaffar ett gratis medlemsskap. Taget! Jag är faktiskt rätt sugen på en helsvart kavaj.

Vad är det med mig och kavajer? Jag måste ha fyra stycken, varav en som jag använder. Samma sak med skjortor, det är så jäkla kul att köpa dem, men när det kommer till att faktiskt använda dem så känns det inte längre lika sexigt. Så de hamnar i garderoben och valfri t-shirt slits fram istället.

Kära dagboken

Idag vaknade jag i en garderob. Inte för att det är så intressant som det låter (jag hade en madrass), men det var den enda tillgängliga platsen med mörker och ett visst avskärmande från nedervåningsljuden klockan tre på natten/morgonen. Ångest över att jag inte ens visste vart mobilen var, vilken jag glömt hemma, men otacksamt nog inte var medveten om. Klipptid vid halv tolv, väckt av Arvids mobil (tack) och sedan raka vägen hem.

Jag tror jag stannar hemma imorgon.

RSS 2.0